Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
AQUAKULTÚRA

Gyógynövény hatóanyagú akvakultúra takarmányadalék előkeverék halaknak

EKVARIN AM premix folyadék

EKVARIN AM premix por

EKVARIN AM GARLIC premix folyadék

EKVARIN HTN premix folyadék

EKVARIN HTN premix por

Gyógynövény hatóanyagú ikrakeltetési adalékok

EKVARIN LTN

EKVARIN NN

MÉHEKNEK APIDIÁR

Gyógynövény hatóanyagú takarmány-adalék előkeverékek méheknek

APIDIÁR BLACK OLDAT

APIDIÁR PLUSZ OLDAT

APIDIÁR GARLIC OLDAT

APIDIÁR BLACK GARLIC

APIVIT B COMPLEX

EKOVIT VITAMINOK

Vitamin tartalmú takarmányadalék előkeverék folyadék haszonállatoknak

EKOVIT B COMPLEX ORAL

EKOVIT B COMPLEX PLUSZ

EKOVIT FORTE ORAL

EKOVIT E+SZELÉN ORAL

EKOVIT FORTE PLUSZ

Állattartást támogató takarmányadalék előkeverék folyadék haszonállatoknak

EKOVIT CALORGARD

EKOVIT LIVER

Adatkezelési tájékoztató

EKO-PHARMA Kft. adatkezelési tájékoztató

EKODIAR.STARTÜZLET.HU

WEBÁRUHÁZ

Az EKO-PHARMA Kft. (1063 Budapest, Szív utca 15)., www.eko-pharma.hu, info@eko-pharma.hu, tel: (36) 30-3033666, adószám: 11290597-2-42, Cg.01-09-736912, képviselője: Dr. Sümegi Mihály ügyvezető. a továbbiakban EKO-PHARMA Kft.), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. E tájékoztató célja, hogy rögzítse az EKO-PHARMA Kft által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját.

Az EKO-PHARMA Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen tájékoztatóban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

Jogszabályi háttér:

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (2016.április 27.) természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról (GDPR) Az EKO-PHARMA Kft. elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az EKO-PHARMA Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Fogalmak:

- „személyes adat”: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

- „adatkezelés”: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés, továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

- „az adatkezelés korlátozása”: a tárolt személyes adatok megjelölése jövőbeli kezelésük korlátozása céljából;

- „adatkezelő”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;

- „adatfeldolgozó”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

- „harmadik fél”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel, az adatfeldolgozóval vagy azokkal a személyekkel, akik az adatkezelő vagy adatfeldolgozó közvetlen irányítása alatt a személyes adatok kezelésére felhatalmazást kaptak;

- „az érintett hozzájárulása”: az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez;

- „adatvédelmi incidens”: a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi.

A személyes adatok köre, az adatkezelés célja, jogalapja és időtartama

Az EKO-PHARMA Kft. adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, szerződéses vagy jogszabályi kötelezettségen alapulnak. Amikor az érintettre vonatkozó személyes adatokat az érintettől gyűjtjük, Az EKO-PHARMA Kft. a személyes adatok megszerzésének időpontjában az érintett rendelkezésére bocsátja a következő információkat:

a) az adatkezelő nevét, címét, telefonos és elektronikus elérhetőségét

b) az adatkezeléssel megbízott munkatársunk nevét és elérhetőségeit

c) a személyes adatok tervezett kezelésének célja, valamint az adatkezelés jogalapja;

d) a saját vagy harmadik fél jogos érdekeinek leírása

Ha a személyes adatokat nem az érintettől szerezzük be, akkor a következő információkat kell az érintett rendelkezésére bocsátani:

a) az adatkezelő nevét, címét, telefonos és elektronikus elérhetőségét

b) az adatkezeléssel megbízott munkatársunk nevét és elérhetőségeit

c) a személyes adatok tervezett kezelésének célja, valamint az adatkezelés jogalapja;

d) az érintett személyes adatok kategóriái

Az említett információk mellett az érintettet a következő kiegészítő információkról is tájékoztatjuk:

a) a személyes adatok tárolásának időtartamáról, vagy ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjairól;

b) az érintett azon jogáról, hogy kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint az érintett adathordozhatósághoz való jogáról;

c) az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához van joga az érintettnek, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét;

d) a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának jogáról;

e) arról, hogy a személyes adat szolgáltatása jogszabályon vagy szerződéses kötelezettségen alapul vagy szerződés kötésének előfeltétele-e, valamint hogy az érintett köteles-e a személyes adatokat megadni, továbbá hogy milyen lehetséges következményekkel járhat az adatszolgáltatás elmaradása.

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon. Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, az érintett jogosult arra, hogy kérje a hiányos személyes adatok – egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését. Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az adatkezelő pedig köteles arra, hogy egyéb feltételek teljesülése esetén az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje.

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

a) az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;

b) az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és e helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

c) az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy

d) az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Az adatkezelő minden olyan címzettet tájékoztat valamennyi helyesbítésről, törlésről vagy adatkezelés-korlátozásról, akivel, illetve amellyel a személyes adatot közölték, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésére az adatkezelő tájékoztatja e címzettekről. Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson vagy szerződésen alapul és automatizált módon történik. Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, az érintett jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik. Ha az érintett tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők. Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené. Ha egy esetlegesen bekövetkező adatvédelmi incidens az EKO-PHARMA Kft. rendszerén belül valószínűsíthetően magas kockázattal jár a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve, az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az érintettet az adatvédelmi incidensről.

A webáruházban kezelt adatok köre:

Cél/tevékenység

Kezelt adatok

Jogalap

Tárolás időtartama

Vásárlói fiók létrehozása (regisztráció közvetlenül, vagy Facebookon keresztül)

E-mail cím, jelszó (hashelt változatban), szállítási és számlázási név, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó (a vásárlói fiók létrehozása opcionális)

Szerződés teljesítéséhez / szerződés megkötését megelőző lépések megtételéhez szükséges

A vásárló kérésére történő törlésig (megjegyzés: ha történt rendelés a fiókból, akkor a további adatkezelés hatására a vásárló adatait lehetséges, hogy a fiók törlése után is tároljuk).

Rendelés

E-mail cím, szállítási és számlázási név, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó (a rendeléshez kötelező az adatokat megadni, azok nélkül nem lehetséges a rendelés és így a szerződés teljesítése)

Szerződés teljesítéséhez szükséges

8 év

Rendelés állapotfrissítés üzenet e-mailen

Név, e-mail cím

Szerződés teljesítéséhez szükséges

8 év

Üzenetküldés kapcsolatfelvételi űrlappal

Név, e-mail cím, telefonszám, üzenet

Szerződés teljesítéséhez / szerződés megkötését megelőző lépések megtételéhez szükséges

90 nap az utolsó megkereséstől akkor, ha nem meglévő vásárló, 8 év az utolsó vásárláshoz képest akkor, ha már vásárolt korábban az érintett

Számlázás

E-mail cím, számlázási név, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó

Jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges

8 év

Értékelés kérése vásárolt termékről

Név, e-mail cím, telefonszám

Jogos érdek (az adatkezelés ellen tiltakozhat)

Az adatkezelés elleni tiltakozásig

Hálózatbiztonság garantálása

Technikai adatok a látogatásról: IP cím és a böngésző user agent karakterlánca

Jogos érdek (az adatkezelés ellen tiltakozhat)

3 nap

Hírlevél küldés

Név, e-mail cím

Hozzájárulás (bármely időpontban visszavonhatja)

A hozzájárulás visszavonásáig

Termékértékelés

Név, e-mail cím, 1-5 értékelés, rövid vélemény, kifejtett vélemény, ajánlás ténye

Hozzájárulás (bármely időpontban visszavonhatja)

A hozzájárulás visszavonásáig

Termékkel kapcsolatos kérdés küldése termék adatlapról

Név, e-mail cím, kérdés

Hozzájárulás (bármely időpontban visszavonhatja)

A hozzájárulás visszavonásáig

Hozzászólás blog bejegyzéshez

Név, e-mail cím, webcím, szöveg

Hozzájárulás (bármely időpontban visszavonhatja)

A hozzájárulás visszavonásáig

 

A személyes adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága

Az EKO-PHARMA Kft. számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei a székhelyén, valamint a vonatkozó szerverein találhatók meg. Az EKO-PHARMA Kft. a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat: - csak az arra feljogosítottak számára hozzáférhető; - hitelessége és hitelesítése biztosított; - változatlansága igazolható; - a jogosulatlan hozzáférés ellen védett legyen. Az EKO-PHARMA Kft. az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen. Az EKO-PHARMA Kft. a technika mindenkori fejlettségére tekintettel olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt. Tájékoztatjuk ugyanakkor az érintetteket, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek, protokolltól (e- mail, web, ftp, stb.) függetlenül sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, szerződés vitatására, vagy az információ felfedésére, módosítására vezetnek. Az ilyen fenyegetésektől megvédendő Az EKO-PHARMA Kft. megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést. Az EKO-PHARMA Kft. által kezelt adatokat elsődlegesen az illetékes belső munkatársaink jogosultak megismerni, azokat harmadik személyek részére nem adjuk át, kizárólag jogos érdekből (pl. adósságbehajtás), jogszabályi kötelezettségből, vagy ha ehhez a Felhasználó előzetesen kifejezett beleegyezését adta.

Adatok továbbítása, adatfeldolgozók

Név

Tevékenység

Elérhetőség

Temesi Ágnes

Könyvelő

1134 Budapest Bulcsú utca 15.

temesi.agnes@upcmail.hu

Kontornet Bt.

Tárhely szolgáltató

9081 Győrújbarát, Fő utca 45. info@startuzlet.hu

Kontornet Bt. 123Számla

on-line számlázó

www.123szamla.hu

9081 Győrújbarát, Fő utca 45. info@startuzlet.hu

Cookie (sütik) használata a weboldalon

Az EKO-PHARMA Kft. a www.ekodiar.startuzlet.hu weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t küld a látogató számítógépére. Az Adatkezelő (EKO-PHARMA Kft) az Érintett (látogató) számítógépére anonim igénybe vevő azonosítót (cookie) helyez el, amely önmagában semmilyen módon nem képes a látogató azonosítására, kizárólag a látogató gépének felismerésére alkalmas, név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, mivel a megoldás alkalmazásakor a látogató az Adatkezelőnek nem ad át személyes adatot, az adatcsere csak és kizárólag a gépek között történik meg. Az Adatkezelő a cookie-kat abból a célból kezeli, hogy többet tudhasson meg az Érintettek információhasználati szokásairól és így, javíthassa szolgáltatásai színvonalát, valamint a Portál látogatása során testreszabott oldalakat, anyagokat jelentessen meg. Az Érintettnek lehetősége van arra, hogy böngészője beállításával megtiltsa az egyedei azonosító jel (cookie) elhelyezését a számítógépén. Az Érintett tudomásul veszi, hogy a cookie-k letiltása esetén egyes szolgáltatások nem fognak megfelelően működni.

A webáruház által használt sütik:

Süti (cookie) neve

Célja

Tárolási idő

PHPSESSID

Munkamenet azonosító. Szükséges a webáruház alapvető működéséhez a kosárba helyezéshez és így a megrendeléshez.

A böngésző bezárásáig tárolódik

euCookieWarningAccepted

Ha megjelent a Cookie figyelmeztető sáv, és a látogató a "Rendben" gombra kattint, akkor ennek az eseménynek a rögzítésére szolgál.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

felnottBelepett

Ha bizonyos tartalmak csak felnőtt látogatók részére szólnak, akkor az erről szóló figyelmeztető elfogadásának rögzítésére szolgál.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

Ügyfélkapcsolat

Amennyiben cégünkkel, adatkezelésünkkel vagy szolgáltatásaink igénybevétele során észrevétele, kérdése, problémája van, a honlapunkon megtalálható elérhetőségeken kapcsolatba léphet velünk.

Egyéb

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást. Cégünk fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót az érintettek értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Cégünk a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely érintett e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a nyomozó hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az EKO-PHARMAKft.-t.

Eljárási szabályok

A személyes adatokról az információ adásra, törlésre, helyesbítésére 30 nap áll az adatkezelő rendelkezésére. Amennyiben az adatkezelő az érintett ilyen igényét nem teljesíti, 30 napon belül írásban közli az elutasítás indokait.

Adatvédelmi hatóság

Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., Telefon: 06.1.391.1400, Fax: 06.1.391.1410, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, Honlap: http://www.naih.hu

 

Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Valuta választás
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.
Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 

Feliratkozás

Egészséges Kaptár Hírlevelek

MÉHÉSZ KLUB

TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK MÉHÉSZ KLUB

JELENTKEZÉS

Linkajánló

Galambászoknak

 

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.